0/0
0 0
Om oss

GIRL:IT – fordi alle barn fortjener leseglede!

GIRL:IT er bestevennen som gir leseglede. Som motiverer og inspirerer. Og som vil gi ditt barn den beste leseopplevelsen.

Og vi lykkes. Det vet vi. Vi spurte 400 foreldre om deres erfaring med GIRL:IT etter at deres barn hadde blitt med. Hele 92 % mente at den siste boken de fikk fra GIRL:IT var bra eller veldig bra! Og 65 % oppga at deres barns leseinteresse hadde vokst etter at de ble med i GIRL:IT.

Som forelder får du også mulighet til å følge og bidra til ditt barns leseinteresse via vårt Foreldrehjørne. På en enkel måte. Bra for deg, bra for barnet ditt. Bra for fremtiden.

Glade hilsener fra Belle og X:IT – verdens kuleste maskoter!

Slik fungerer GIRL:IT

  • Den første pakken barnet ditt mottar er en ekstra stor prøvepakke for 0,–. Du betaler bare porto 49,–. Svar raskt, og den superfine premien blir din uten ekstra kostnader!

  • Deretter får barnet ditt en ny pakke hver måned for bare kr 199,- (+ porto kr 49,-), som inneholder en alderstilpasset bok, GIRL:IT-magasinet og fine ting. Du har også tilgang til alt det morsomme innholdet på hjemmesiden vår.

  • Dere kjøper bare de pakkene dere ønsker og avbestiller enkelt via Foreldrehjørnet, e-post eller telefon til vår medlemsservice.

  • For kjøpsvilkår, se stabenfeldt.no/kjopsvilkar. Medlemsservice svarer gjerne på spørsmål om GIRL:IT.

  • Du har alltid 14 dagers returrett etter at du har mottatt pakken.

  • Du som forelder kan følge ditt barns reise gjennom bøkenes verden via Stabenfeldts Foreldrehjørne på girlit.no/parents. Enkelt og greit! I Foreldrehjørnet kan du også gjøre enklere medlemsservice-ærend.

  • Her på hjemmesiden finner du informasjon om månedens aktuelle pakke.

  • Ved retur av to pakker på rad, vil medlemskapet bli avsluttet.

 

Bli Medlem

Når man blir med i GIRL:IT, som eies av Stabenfeldt AS, lagres kundeinformasjonen slik at vi kan ta best mulig hånd om kunderelasjonen. Se hvordan Stabenfeldt håndterer kundedata på stabenfeldt.no/bebhandling-av-personopplysninger

100 % leseglede med GIRL:IT!

Kunnskap

Humor

Kreativitet

Spenning

Vennskap

GIRL:IT-TING

Fine ting, ofte lærerike. En kul dagbok, et trendy, et morsomt spill. Eller en praktisk og fin klokke. Iblant blir det i tillegg en overraskelse. Det er populært!

GIRL:IT-MAGASINet

Ka-boom! En fantastisk fargeeksplosjon på miljøvennlig papir. Finere, morsommere og smartere enn noen gang. Det meste av det beste: Intervjuer med stjerner, DIY enkle oppskrifter, flauser, film, dyr og plakater. Og mye mer!

BØKER

Det er gøy med bøker! Fine og spennende historier såvel som faktabøker om ulike tema. Alt er nøye utvalgt med tanke på å være lettlest og motivere til lesning for våre medlemmer. En selvfølge for oss!

BONUSPREMIER!

Du får 100 bonuspoeng i hver pakke du kjøper fra oss. Poengene får du i tillegg i form av søte klistermerker som kan settes inn i en fin poengbok! Sjekk ut aktuelle premier her på hjemmesiden. Ulike poeng, ulike premier. Når du har spart opp nok poeng bestiller du premien du helst vil ha! !

Alle barn fortjener å oppleve leseglede!

Alle leser ulikt. Noen elsker å lese masse, mens andre foretrekker litt kortere tekster. For å innby til enda mer spennende lesning har vi derfor skreddersydd to ulike boknivå.

Språk og fortellinger som passer ekstra godt til barn i alderen 7—9 år. Mange illustrasjoner, korte tekster. Perfekt til høytlesning også!

Språk og fortellinger som passer ekstra godt til barn i alderen 8–11 år. Flere illustrasjoner, kortere tekster. Perfekt også som høytlesning! Språk og fortellinger som passer ekstra godt til barn i alderen 12-14 år. Litt færre illustrasjoner, lengre tekst. Super lesning for bokslukere!   Greit å vite: Du kan når som helst bytte til et annet boknivå. Uansett om boken føles for lett eller for vanskelig. Kontakt bare vår medlemsservice, så hjelper de deg gjerne.

MEDLEMSSERVICE

Vår hyggelige medlemsservice hjelper deg gjerne for at du skal få mest mulig ut av ditt medlemskap i GIRL:IT! Nedenfor har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene. Hvordan avbestiller jeg neste pakke? Den enkleste og raskeste måten å avbestille neste pakke på er å besøke Foreldrehjørnet. Du oppretter enkelt en konto første gang, med din e-post adresse og ditt medlemsnummer, og logger inn. Du kan også ringe vår servicetelefon på telefonnummer 815 44 065, hele døgnet. Hvordan går jeg fram hvis jeg vil endre noe eller avslutte et medlemskap? Vårt mål i GIRL:IT er å gi barnet ditt økt leseglede og utvikle kreativitet og nysgjerrighet. For at du og barnet ditt skal få mest mulig ut av medlemskapet tilbyr vi muligheten til å velge hvor ofte dere vil ha pakkene, for eksempel annenhver i stedet for hver måned. Dere kan også ta en kort pause eller endre lesenivå. Her kan du endre dine kortopplysninger. Kontakt vår medlemsservice på telefonnummer 51 84 54 54, så hjelper de. De kan også hjelpe til med å avslutte et medlemskap. Dersom jeg har andre spørsmål? Enklere medlemsærender som adresseendring og kontroll av ubetalte fakturaer kan du gjøre i Foreldrehjørnet. Du oppretter enkelt en konto første gang med din e-post adresse samt ditt medlemsnummer og logger inn. For andre spørsmål, kontakt vår medlemsservice på telefonnummer 51 84 54 54. Du kan også kontakte oss via e-post: post@girlit.no, eller post. Åpningstider medlemsservice: Man-tors: 08:00-17:00 Fre: 08:00-15:00 GIRL:IT Postboks 8054 4068 Stavanger Angrerett: Det er 14 dagers returrett på alle våre pakker. Skjemaet kan lastes ned her: Angrerettskjema   Test