0/0
0 0
For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store startpakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke".    
Medlemsmagasin: GIRL:IT Nytt, kult magasin med masse gøy! Her finner du eksklusivt intervju med eMMa, morsomt test-deg-selv, tips til fine skoleting og artige tankenøtter.
Bok: Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene Av Babette Cole Lesenivå Start Dette eventyret har alt: Prinsesser, illeluktende troll, en smart kjempe, en listig heks, hundrevis av frosker og padder og – selv­følgelig – prinsesse Vetalt! Prinsesse Vetalt er ikke som andre prinsesser, hun kjører motorsykkel og lever lykkelig som ugift. Nå arrangerer hun forlovelsesfest på slottet for tre venninner. Men hvor blir det av prinsene? Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Emily Sparkes og vennekatastrofen ELLER Tvillinger.
Bok: Emily Sparkes og vennekatastrofen Av Ruth Fitzgerald Lesenivå 1 Akkurat da Emily har fått en ny lillesøster, flytter bestevenninnen hennes til WALES – altså helt på den andre kanten av landet! Og som om ikke det var nok, så skal de ha skoletur, og hun risikerer å måtte sitte ved siden av ekle Gavin på bussen. Eh, nei takk! Da det begynner en ny jente i klassen ser Emily sitt snitt til å slippe unna Gavin og be­stemmer seg for å prøve å bli hennes nye bestevenninne. Men Zuzanna, Emilys erkefiende, har nøyaktig samme plan! Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene ELLER Tvillinger.
Bok: Tvillinger Av Sonya Mukherjee Lesenivå 2 Hailey og Clara har bodd i den samme lille byen hele livet­, og der er det ikke lenger­ noen som reagerer på at de er siamesiske tvillinger og sammenvokst i ryggen. Men eksamen nærmer seg, og det er på tide å begynne å tenke på framtiden. Clara vil helst bli boende i nærheten av det trygge hjemmet deres og studere astronomi, mens Hailey vil ut i verden og se hva den har å by på. Men hvordan kan en frigjøre sine egne tanker og drømmer fra sin søsters når en bokstavelig talt er vokst opp sammen? Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene ELLER Emily Sparkes og vennekatastrofen.
Klubbting: Pennal Fint metallpennal til alle blyantene og småtingene dine!      
Klubbting: Blyant Blyant som passer til det nye pennalet!
Klubbting: Viskelær Søtt viskelær til det nye pennalet!    
Klubbting: Nøkkelbånd Heng nøkkelen rundt halsen, så vet du alltid hvor den er!

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet