0/0
0 0
For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store startpakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke".    
Medlemsmagasin: GIRL:IT-magasinet Nytt kult magasin! Her finner du et eksklusivt intervju med Marcus & Martinus, kjølende sommeroppskrifter og verdens sprøeste fornøyelsesparker!
Bok: Evies magsiske armbånd – Hundevalpen Av Jessica Ennis-Hill Lesenivå Start Hva ville du gjort hvis du hadde et magisk armbånd som gjorde leker levende? Evie har fått et nytt armbånd av bestemoren sin, og denne gangen blir et kosedyr til en lys levende hund! Hvordan skal Evie og vennene hennes løse dette eventyret? Bli med på en magisk reise sammen med Evie! Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Sitronbiblioteket ELLER Aldri noensinne
Bok: Sitronbiblioteket Av Jo Cotterill Lesenivå 1 Etter at moren til Calypso døde, er faren blitt helt forandret. Han vil ikke snakke om moren i det hele tatt, han skriver bare på boken sin, Historien om sitronen. Huset er rotete og det er aldri mat i kjøleskapet, så Calypso flykter inn i bøkenes verden. Da det viser seg at den nye jenta i klassen, Mae, er like glad i å lese som Calypso, blir de snart bestevenner. Vennskapet med Mae og familien hennes gjør at Calypso føler seg mer normal enn hun har gjort på veldig lenge. Men da Calypso oppdager sannheten om faren og boken hans, begynner livet hennes å gå i stykker. Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Evies magiske armbånd – Hundevalpen ELLER Aldri noensinne
Bok: Aldri noensinne Av Tom Ellen & Lucy Ivison Lesenivå 2 Skoleturen til de franske Alpene blir ikke helt som planlagt. Matilda, som kalles Dansemus, har kranglet med venninnene sine, og Jack har ikke peiling på hvordan han skal prate med jenter. Men da en fransk pop­stjerne – som ligner veldig på Jack – kommer til skistedet, begynner skibakkene å bli litt mer interessante … Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Evies magiske armbånd – Hundevalpen ELLER Sitronbiblioteket.
Klubbting: Kult brettspill Ta en vill tur gjennom Fun Ride – GIRL:ITs egen fornøyelses-park! Hvem kommer først i mål?      
Klubbting: Lipgloss Sommerens søteste lipgloss!
Klubbting: Thinking Putty La tankene flyte i vei med en Thinking Putty i hendene. Eller bare kna, trekk og sprett!    
Klubbpryl: Strykemerke Kult bling til å stryke på klærne dine!

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet