0/0
0 0
For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store startpakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke".    
Medlemsmagasin: GIRL:IT-magasinet Nytt, kult magasin med kjendistema! Alt om kule Camila Cabello, stjerne-DIY og musikkunnskap.
Bok: Monstervakten Nelly Av Kes Gray Lesenivå Start Nelly er ikke redd for monstre. Hun sitter faktisk barnevakt for dem! Har du noensinne prøvd å lære en gund, en hund med seks bein, å sitte? Eller laget pannekaker med en oransje Squurm? Hver gang Nelly ringer på døra hos en monsterfamilie venter nye utfordringer. Følg med på de sprø barnevaktoppdragene hennes! Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER En uønsket søster ELLER Hvem er verdig?
Bok: En uønsket søster Av Olugbemisola Rhuday-Perkovich & Audrey Vernick Lesenivå 1 Det eneste Naomi og Naomi har til felles er fornavnene sine. Ja, og at foreldrene deres har begynte å date. Sukk! Moren til Naomi Marie og faren til Naomi Edith vil så gjerne at døtrene deres skal bli bestevenninner. Derfor tvinger de Naomi og Naomi til å bli med på et datakurs, der jentene må finne en måte å samarbeide på. Men kommer de til å klare å bli en skikkelig familie? Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Monstervakten Nelly ELLER Hvem er verdig?
Bok: Hvem er verdig? Av Donna Cooner Lesenivå 2 Alle på Lindens skole er besatt av Verdig. Det er en ny app som legger ut bilder av par og spør: Er hun verdig? Forhold går i stykker mens stemmene og de ekle kommentarene renner inn. I begynnelsen er Linden opptatt med andre ting – som den søte gutten Alex Rivera, og skrivingen sin. Men snart blir hun også interessert i Verdig. Hvem er det som publiserer bildene? Hvem er det som stemmer? Og hva kommer til å skje når lyskasterne plutselig rettes mot … Linden? Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Monstervakten Nelly ELLER En ønsket søster.
Klubbting: Ørepropper Superkule ørepropper til en stjerne, nemlig DEG!      
Klubbting: Memoryspill! Nå kan du og vennene dine ha en morsom spillestund med stjerneglans!
Klubbting: Plakat Star Power-plakat med Ariana og BTS til å pynte rommet med!    

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet