0/0
0 0
For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke".  
Medlemsmagasin: GIRL:IT-magasinet Nytt, kult magasin fylt med kjærlighet! Alt om Dove Cameron, kjendisenes første kjærlighet, 3 stjerner du må følge med på og mye mer!
Bok: Philippas gode fe Av Liz Kessler Bok nivå 1: Det er ikke helt enkelt å hanskes med en misfornøyd fe! Frida er nemlig blitt utvalgt til å være Philippas gode fe. Men Frida liker ikke mennesker, og hun er ikke fornøyd med sitt nye oppdrag. Allikevel må hun se til å få jobben gjort, for hun er jo ansvarlig for Philippa. Philippa skal nå finne tre gode måter å bruke ønskene sine på, noe som viser seg å bli vanskeligere enn antatt! Spesielt når hvert ønske bare gjør vondt verre … Kommer Frida til å lykkes, eller vil hun gjenta fiaskoen fra sitt forrige oppdrag? Og kommer stakkars Philippa til å klare å komme seg ut av alt fe-trøbbelet? Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Poppys ny liv
Bok: Poppys nye liv Av Judy May Bok nivå 2: Å nei! Hvordan kan foreldre være så håpløse? Foreldrene til Poppy bestemte seg for å flytte fra byen og ut på landet. IKKE gøy! Poppys nye klassekamerater er ikke særlig vennlige mot henne, de ser på henne som en overfladisk byjente … Men så begynner det å skje mystiske ting. Poppy får brev i hasselskogen (Brev! Midt inne i en skog!), Grangerparet er enda mer utrivelige enn vanlig og det begynner å forsvinne mat og andre ting fra gården! Vil Poppy klare å bli venn med kule Em-J og Beau? Og kommer hun til å finne ut hvem det egentlig er som skriver brevene til henne? Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Philippas gode fe
Medlemsting: Kalender + dagbok! Fineste fyll-ut-boken noensinne! Lekser, aktiviteter og hemmeligheter – du bestemmer!
Klubbting: Wallstickers! To store, dekorative veggklistremerker som gjør rommet ditt superkoselig og fint!      
Klubbting: Ministickers! Klistremerker fulle av kjærlighet, til mobildekselet eller kalenderdagboka!

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet