0/0
0 0
For nye medlemmer: Hvis du nylig har mottatt den store prøvepakken din, er det ikke sikkert at det er nettopp denne pakken du vil motta som din "neste pakke". Diamantbok! Du som har samlet alle bøkene i GIRL:ITs lesenivå 2 får isteden en Diamantbok i pakken din. Les mer om den aktuelle Diamantboken under her.  
Medlemsmagasin: GIRL:IT-magasinet Nytt kult magasin med morsomme artikler! Alt om Jojo, oppskrifter og puslerier, jul i Hollywood og mye mer, så klart!
Bok: Lucy Av Liz Elwes Bok nivå 1: Lucy er en skikkelig guttejente, men hun begynner å bli lei av at det er det eneste folk ser hos henne.    Da Lucy og familien blir invitert på ferie til Canada tenker hun at det kanskje er en mulighet til å endre dette. Hadde det bare ikke vært for Kane. Forrige gang de møttes begynte de jo å krangle ... Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Luft under vingene
Bok: Luft under vingene Av Anne Louise MacDonald Bok nivå 2: Frankie er lei av å være middelmådig. Alle i familien hans har noe spesielt de er gode til. Alle utenom ham. Men så innser han at det han drømmer om natten har en tendens til å skje i virkeligheten. Er det kanskje det som er hans spesielle talent? Og livet hans blir heller ikke lettere da han ufrivillig blir kjent med den umulige Maura-Lee, som også ser ut til å ha et uvanlig talent ... Du som abonnerer på GIRL:IT får denne boken ELLER Lucy
Bok: Under mistelteinen 12 julehistorier av 12 forfattere Forlag: Gyldendal Diamantbok Tolv av USAs mest kjente og populære ungdomsbokforfattere har bidratt i denne samlingen; blant dem David Levithan, Rainbow Rowell, Gayle Forman, Stephanie Perkins og Laini Taylor. Hvis du elsker julefortellinger, julefilmer og julespesialepisoder av yndlingsseriene dine, vil du elske Under mistelteinen. Her er det noe for alle. Det er bare å finne fram pleddet, fyre opp i peisen, og forsvinne i boka – deiligere enn julekaker og julegløgg til sammen! Dette er en Diamantbok, som bare sendes ut til dem som har mottatt alle bøkene i GIRL:ITs boknivå 2.
Klubbting: Julekunst! Ho, ho, ho! Supersøtt skriv-klistre-pynte-sett designet av Julenissen!    
Klubbting: Power-armbånd! Glitre i vei i julen! Sølvskimrende armbånd med stjerneglans og power. Yay!
Klubbting: Snill katt til å klemme på! La denne myke julekatten bli den bestevenn. 100% klembar!    
Overraskelse! Herlig overraskelse til deg!

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes!

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vårt Foreldrehjørne. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


Til Foreldrehjørnet